Τέσσερις εβδομάδες «κόλαση» με sex, ταπείνωση και ξύλο -Βίαιος Πακιστανός με Ελληνίδα αιχμάλωτη.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικό θρίλερ θυμίζει το μαρτύριο που έζησε μια Αγρινιώτισσα στα χέρια του «απαγωγέα» και... δυνάστη πρώην συντρόφου της! Ο 26χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη επί έναν μήνα τη 40χρονη Ελληνίδα, σε νοικιασμένο σπίτι στην Αμαλιάδα. Η γυναίκα κατόρθωσε να φύγει από το σπίτι-κολαστήριο, σπάζοντας την τζαμαρία παραθύρου με τη βοήθεια ενός φίλου της!

Ο 26χρονος αλλοδαπός και η 40χρονη διατηρούσαν ερωτική σχέση στο Αγρίνιο. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η γυναίκα ζήτησε από τον νεαρό να χωρίσουν, γιατί -όπως του είπε- ήθελε να μείνει μόνη της. Εκείνος ξαφνιάστηκε και άρχισε να της ζητάει να το ξανασκεφτεί, λέγοντάς της ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη, αλλά η γυναίκα ήταν ανένδοτη.

Παράφορα ερωτευμένος

Η απόγνωση του νεαρού έγινε γρήγορα θυμός, όταν είδε πως η γυναίκα με την οποία ήταν παράφορα ερωτευμένος δεν άλλαζε γνώμη, κι έτσι αποφάσισε να λάβει... δραστικά μέτρα. Αφού την ξυλοκόπησε, κατόπιν την απείλησε λέγοντάς της ότι, αν δεν τον ακολουθούσε στην Ηλεία, θα έβγαζε στη φόρα φωτογραφίες της από προσωπικές στιγμές της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 40χρονη, μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αναγκάστηκε να τον ακολουθήσει στην Αμαλιάδα, όπου ο αλλοδαπός νοίκιασε ένα σπίτι και εργαζόταν περιστασιακά σε χωράφια.

Οταν η γυναίκα τού ζήτησε να την αφήσει να φύγει για να επιστρέψει στο Αγρίνιο, εκείνος δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα. Μάλιστα, την κλείδωσε στο σπίτι, ενώ έσπασε και το κινητό τηλέφωνό της για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον και να ζητήσει βοήθεια!

Την έσωσε Αλβανός

Επειτα από τέσσερις εβδομάδες ταπείνωσης, απειλών, sex και ξυλοδαρμών, η 40χρονη κατόρθωσε να έρθει σε επαφή με έναν Αλβανό φίλο της, ο οποίος τη βοήθησε να αποδράσει σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου. Μαζί πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη κράτηση και άσκηση παράνομης βίας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, η οποία του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη κράτηση και άσκηση παράνομης βίας, και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, το κατώφλι του οποίου αναμένεται να περάσει σήμερα.

Πηγή ➤ espresso

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου