Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Μην κοινοποιείς την παρουσία σου στα social media.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με ανάρτησή της στο twitter, η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί: «Μην κοινοποιείς την παρουσία σου στα social media. Δεν τη βλέπουν μόνο οι φίλοι σου».

Μέσω αυτού του μηνύματος, η ΕΛ.ΑΣ. προτρέπει τα παιδιά να αποφεύγουν να κάνουν κοινοποίηση παρουσίας (check-in) στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, συνιστά την αποφυγή ανάρτησης φωτογραφιών από το σπίτι, το σχολείο ή τα μέρη στα οποία συχνάζουν. «Προτρέπουμε τα παιδιά να αποφεύγουν τα #checkin και την ανάρτηση φωτογραφιών με το σπίτι, το σχολείο και τα μέρη που συχνάζουν», γράφει χαρακτηριστικά.



Πηγή ➤ enikos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου