Σοκ στο Βόλο: Μαθητές Δημοτικού κακοποίησαν σεξουαλικά 10χρονο συμμαθητή τους.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του φέρεται να δέχθηκε ένα δεκάχρονο αγόρι, μέσα στο χώρο του σχολείου του στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιθέσεις που δεχόταν το παιδί  ήταν επανειλημμένες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Η καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία έγινε στις 26 Οκτωβρίου και ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο, που βρίσκεται στην περιοχή Βόλου, με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα κατσαβίδι.

Ο μαθητής εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα. Διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί.
Το αποτέλεσμα της εξέτασης γνωστοποιήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ ο μαθητής έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία , παρουσία παιδοψυχολόγου και ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής ήδη άλλαξε σχολείο.

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου