ΣΟΚ στην Αρτέμιδα - Επενδυτές απήγαγαν και βίασαν 17χρονο ομοεθνή τους ενώ γνώριζαν πως είχαν ηπατίτιδα, φυματίωση και ψώρα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε απίστευτης κτηνωδίας και απανθρωπιάς γεγονότα πρωταγωνίστησαν τρεις Πακιστανοί, που απήγαγαν 17χρονο ομοεθνή τους κρατώντας τον φυλακισμένο στην Αρτέμιδα επί 6 ημέρες, απαιτώντας λύτρα από τον πατέρα του ενώ παράλληλα ασελγούσαν σε βάρος του σεξουαλικά, γνωρίζοντας πως είχαν AIDS, ηπατίτιδα, φυματίωση και ψώρα!

Ο ιατροδικαστής έμεινε άφωνος όταν εξέτασε το άτυχο θύμα.

Ο άτυχος ανήλικος είχε υποστεί πολλαπλή ρήξη στον δακτύλιο του όρθου που απλά αποδείκνυε τι είχε υποστεί στα χέρια των απαγωγέων του.

Οι θύτες κρατούσαν δεμένο το νεαρό σε ένα δέντρο και γυμνό και τον φωτογράφιζαν και τον τραβούσαν βίντεο για να τα στείλουν στον πατέρα του στο Πακιστάν και να τον πείσουν να πληρώσει τα λύτρα!

Το παιδί υπέστη στα χέρια τους φρικτά βασανιστήρια: ξυλοδαρμούς και αλλεπάλληλους βιασμούς, κάθε ημέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια.

Τουλάχιστον οι τρεις γνώριζαν απόλυτα ότι έπασχαν από τόσο σοβαρά αφροδίσια νοσήματα ενώ μικρότερος δράστης, επίσης 17 χρονών δεν γνώριζε ότι έπασχε από φυματίωση και ψώρα, αλλά συνεχώς έκανε αιμοπτύσεις.

Αυτό το αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν σε Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ λόγω και της ηλικίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Οι άλλοι δύο δράστες προφυλακίστηκαν.

Στο θύμα δόθηκε  προσωρινή φαρμακευτική αγωγή και περιμένει τις απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις για να μάθει από τι πάσχει πλέον και εκείνος…

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αρπαγή του 17χρονου Πακιστανού έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Αρτέμιδας. Ο νεαρός είχε φύγει οικειοθελώς από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στην Κω και είχε έρθει στην Αττική που υποτίθεται θα τον φιλοξενούσε ένας φίλος στη Αρτέμιδα και θα τον βοηθούσε να βρει δουλειά. Για την εξαφάνισή του από την Κω, υπάλληλος της δομής είχε ενημερώσει σχετικά το Τμήμα Ασφαλείας του νησιού. Η ατζέντα του «φίλου» όμως μαζί με τους συγκάτοικους του ήταν εντελώς διαφορετική και δυστυχώς όμοια με πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις Πακιστανών που πέφτουν θύματα από ομοεθνείς τους.

Δράστες της απαγωγής είναι τρεις Πακιστανοί ηλικίας 17, 24 και 30 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν την 1η Νοεμβρίου κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού, της ληστείας, της εκβίασης και της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ επιπλέον ο 30χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 οι δράστες απήγαγαν τον 17χρονο από την περιοχή της Αρτέμιδας και απαιτούσαν από τους οικείους του την καταβολή, αρχικά, του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια μείωσαν στις 6.000 ευρώ, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν. Ακολούθως, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 και έπειτα από καταβολή 5.000  ευρώ, από τον πατέρα του θύματος σε Τράπεζα του Πακιστάν, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον 17χρονο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Περαιτέρω από την έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησης, προέβησαν στην σεξουαλική κακοποίηση του θύματος. Ύστερα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων και έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στην περιοχή της Αρτέμιδας, καθώς επίσης και τους δύο χώρους κράτησης στο Μαρκόπουλο και στον Βραυρώνα και να τους συλλάβουν.

Πηγή ➤ gorganews




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου