Τρίκαλα: Συνελήφθη 22χρονη γιατί “πουλούσε” στοματικό έρωτα στην ….λαϊκή...!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην Αστυνομική Διεύθυνση οδηγήθηκε χθες η 22χρονη Βουλγάρα, μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Τρικάλων.

Οι Αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες για γυναίκες από τη Βουλγαρία που συχνάζουν στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων και έναντι αντιτίμου 10 ή 20 ευρώ, έρχονται σε σeξουαλική επαφή με ηλικιωμένους. Αστυνομικός υποδύθηκε τον “πελάτη” και λίγη ώρα αργότερα η 22χρονη ήταν με χειροπέδες.

Σύμφωνα με το , οι Βουλγάρες εμφανίζονταν στην πόλη ειδικά κάθε Δευτέρα, εκμεταλλευόμενες το πλήθος κόσμου λόγω της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς και… τις σeξουαλικές ανάγκες ηλικιωμένων. Η σeξουαλική επαφή γινόταν με στοματικό έpωτα, σε διάφορα απόμερα σημεία κοντά στην πλατεία.


.

 ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου