Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 24χρονος με 6.000 αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τον έπιασαν στο σπίτι του επ’ αυτοφώρω...

Στη σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησε η αστυνομία, καθώς μοίραζε μέσω ίντερνετ πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη 24χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - για τα αδικήματα της κατοχής, προσφοράς και διάθεσης, μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, υλικού πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγαν διαδικτυακές έρευνες και εντόπισαν ηλεκτρονικά ίχνη εντός της ελληνικής επικράτειας.

Τα στοιχεία που προέκυψαν τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των ψηφιακών στοιχείων - δεδομένων από την οποία ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά, μεταξύ άλλων, τα ηλεκτρονικά ίχνη του 24χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Βορείου Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας έρευνας, στο σπίτι του 24χρονου σε περιοχή της Θράκης, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω o 24χρονος να διαμοιράζει υλικό πορνογραφίας ανηλίκων σε χρήστες του εξωτερικού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6.000) αρχεία με ανάλογο περιεχόμενο.

Πηγή ➤ tromaktiko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου