Το χασίς απο την Αλβανία πιάστηκε στην Αιτωλοακαρνανία - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 25χρονος με 200 κιλά χασίς.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είχε εδώ 80 κιλά και είχε στείλει 120 στην Ολλανδία.

Σε περιοχή του Ν.Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθη 25χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 78 κιλών και 850 γραμμαρίων. Παράλληλα, κατασχέθηκε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η ποσότητα ήταν μέρος συνολικής ποσότητας 200 κιλών, την οποία ο 25χρονος είχε προμηθευτεί σε περιοχή των Ιωαννίνων από σπείρα Αλβανών διακινητών ναρκωτικών. Ο δράστης την υπολειπόμενη ποσότητα των 120 κιλών την απέστειλε για λογαριασμό της συγκεκριμένης σπείρας στην Ολλανδία, χρησιμοποιώντας εταιρεία ιδιοκτησίας του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου