Οι τροχονόμοι έπιασαν τον ληστή με τα 250.000 ευρώ που λήστεψε απο τράπεζα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θρίλερ στην Αρτάκη! Ένοπλος ληστής φορώντας κουκούλα εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης (09-11-2016) στην Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται επί της οδού, Εθνικής Αντιστάσεως 66, και υπό την απειλή όπλου (καλάσνικοφ) ανάγκασε τους υπαλλήλους να του δώσουν όσα χρήματα βρίσκονταν στα ταμεία και στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός ημεδαπός δράστης που είχε στην κατοχή του και ένα ψεύτικο όπλο, κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 250.000 ευρώ, τα οποία έβαλε σε δυο σάκους και στη συνέχεια κινήθηκε προς την έξοδο της τράπεζας. Ωστόσο, για κακή του τύχη, μόλις βγήκε έξω και επιχείρησε να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, τον περικύκλωσαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Αρτάκης και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, δίχως εκείνος να αντιδράσει.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου κρατείται και την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Δείτε αποκλειστικό βίντεο από το σημείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο δράστης κατάγεται από την Χαλκίδα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν εξακριβώσει τα πλήρης στοιχεία της ταυτότητας του, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.


Πηγή ➤ EviaZoom

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου