Ρομά γρονθοκόπησαν άγρια Αστυνομικό στην Εύβοια - μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τσιγγάνους έπεσε ένας 55χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας – Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφώνημα που έγινε στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας από οδηγό αυτοκινήτου στη Νέα Αρτάκη, ο οποίος κατήγγειλε πως τον τράκαρε διερχόμενο ΙΧ και ανέπτυξε ταχύτητα, αντί να σταματήσει, λέγοντας στον αστυνομικό υπηρεσίας πως ακολουθεί το κινούμενο όχημα που κατευθυνόταν εκείνη την ώρα προς την «Χαραυγή».

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας και άμεσα εντοπίστηκε το συγκεκριμένο όχημα να κινείται προς τον καταυλισμό του οικισμού που διαμένουν δεκάδες τσιγγάνοι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυση του ο 55χρονος αστυνομικός, έκαναν σινιάλο στον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχισε την πορεία του μέχρι τον συγκεκριμένο καταυλισμό. Τότε όπως λέει, κατέβηκε από το περιπολικό και μόλις κατευθύνθηκε προς τον νεαρό δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια χτυπήματα στο σώμα και ύβρεις από Ρομά που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο 55χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ παράλληλα του συνεστήθη αναρρωτική άδεια.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου