5 - 8 Νοεμβρίου 2016.Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει.

elas.lyste-blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ετήσιος Εορτασμός του Προστάτη της Π.Α. που θα διεξαχθεί στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας (112ΠΜ) όπως και σε όλες τις μεγάλες Μονάδες του ΓΕΑ.

Ελάτε, μαζί με την παρέα και την οικογένεια σας, να γνωρίσετε από κοντά το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό, τα αεροπλάνα και ελικοπτερα της μεγαλύτερης Μονάδας της Διοικησης Αεροπορικής Υποστήριξης που στηρίζουν το κοινωνικό προσωπο της Πολεμικης Αεροπορίας.Εδώ, έχουν ως μητρική βάση όλα τα Εναέρια Μέσα της Υπηρεσίας που εκτελούν αποστολές ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ - ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ - ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ - ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΥΛΙΚΩΝ.

Ιδιαίτερα φέτος, προγραμματίζονται διαφορες εκδηλώσεις που θα εκπλήξουν τους επισκέπτες.
.
ΠΡΟΣΟΧΗ στις Ώρες Επίσκεψης Κοινού :

Σαββάτο 5 Νοεμβρίου 09:00 - 17:00
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 09:00 - 17:00
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 09:00 - 17:00
Τρίτη 8 Νοεμβρίου 13:00 - 17:00 (μετά τις 13:00.!!)


Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου