Γυαλιά καρφιά χθές τα έκαναν οι μπαχαλάκηδες στα προσφυγικά - Δεν γλύτωσε ούτε η υπηρεσιακή μοτ/τα της ασφαλείας.(Φωτό)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένταση υπήρξε χθές στα προσφυγικά κτίρια της λεωφόρου Αλεξάνδρας, μεταξύ ομάδας μπαχαλάκηδων με αστυνομικές δυνάμεις, έξω από τον Άρειο Πάγο, με αφορμή την έναρξη των καταθέσεων στη Δίκη της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση των επιθέσεων σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται στο Εφετείο Αθηνών η δίκη της ηγεσίας και μελών της Χρυσής Αυγής με εξέταση μαρτύρων κατηγορίας για την υπόθεση της επίθεσης κατά μελών του ΠΑΜΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.

Στην συμβολή των οδών Τριχωνίδος και Κουζή εκεί στα προσφυγικά χθές,
περνώντας μια μοτ/τα της ασφαλείας,όταν οι μπαχαλάκηδες την είδαν έριξαν κάτω τον Αστυνομικό οδηγό της τον κτύπησαν αλλά ο Αστυνομικός μετά απο πολλές προσπάθειες τους ξέφυγε.

Οι γνωστοί άγνωστοι κράτησαν την υπηρεσιακή μοτ/τα,την έσπασαν και επιχείρησαν να τη καψουν.Πέντε ολόκληρες ώρες βρισκόνταν στο σημείο ενώ απεναντί τους είχαν τις διμοιρίες των ΜΑΤ  παίζοντας πετροπόλεμο.



Ανυπολόγιστες οι ζημιές που προκλήθηκαν απο τους γνωστούς - άγνωστους καταστρέφοντας περιουσίες πολιτών.

Οπως μπορείτε να διακρίνετε στην πρώτη φωτό μπροστά απο το πρώτο αριστερά μαύρο αυτοκίνητο,μάρκας golf  φαίνεται η ρόδα απο την υπηρεσιακή μοτ/τα της ασφαλείας.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου