Ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας έκανε σημειώματα στον υπόκοσμο και έβαζε υπογραφή άλλου αστυνομικού.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Πράματα και θάματα προκύπτουν από την υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Πολίτη», μέλη του αστυνομικού σώματος φέρονται να ενημέρωναν με σημειώματα ανθρώπους του κυπριακού υποκόσμου για τις κινήσεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται συντάκτες των δημοσιευμάτων χρησιμοποιούσαν τους κωδικούς άλλων συναδέλφων τους. Εδώ να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν έναν ειδικό κωδικό στα υπηρεσιακά τους σημειώματα που αντιστοιχεί με την ταυτότητά τους. Κάθε αστυνομικούς που συντάσσει ένα τέτοιο σημείωμα, αντί να βάζει το όνομά του, χρησιμοποιεί έναν κωδικό που αντιστοιχεί μ΄ αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο ΜανώληςΚαλατζής, «αστυνομικός που μετατέθηκε προσφάτως αποκάλυψε πως ο  ίδιος ουδέποτε είχε διαβιβάσει πληροφορίες που αποδίδονταν σε αυτόν. Απλώς άλλος συνάδελφός του (ανώτερός του) χρησιμοποιούσε τον κωδικό του».

Προσεχώς ολοκληρώνεται η έρευνα των ποινικών ανακριτών που διορίστηκαν από τον γενικό εισαγγελέα για να εξετάσουν  πιθανά αδικήματα διαφθοράς από μέλη της Αστυνομίας σε σχέση με τον τετραπλό φόνο και την «γκάφα» με τους Σέρβους εκτρελεστές, που ενημερώθηκαν από μέλος της Interpol Κύπρου ότι τους ανέμεναν.

Πηγή ➤ tothemaonline

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου