Η ΜΑΦΙΑ που λυμαίνεται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την πυρκαγιά στο σπίτι του πρώην προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα, στην Ιερισσό της Χαλκιδικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ οι έρευνα συνεχίζεται και μάλιστα με κυβερνητική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μπαλκόνι του σπιτιού υπήρχε ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι, το οποίο ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού το «κόλλησαν» πάνω στον τοίχο. Το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά. Πάνω από το μπαλκόνι υπήρχε ξύλινη πέργκολα και νάιλον, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως.

Από εκεί και πέρα, δεν διαπιστώθηκε κάποια παραβίαση σε καμία από τις πόρτες του σπιτιού και για αυτό τον λόγο ερευνά το περιστατικό η Πυροσβεστική και όχι η Αστυνομία,

Παράλληλα, κινήσεις που δείχνουν ότι πράγματι θέλει να χυθεί… φως στην υπόθεση με τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα κάνει τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση, από τη στιγμή που ενημερώθηκε πλήρως για τα δεδομένα του θλιβερού γεγονότος.

Συγκεκριμένα, για το συμβάν και τις προεκτάσεις του έχει ενημερωθεί μέχρι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και έχει ήδη δοθεί εντολή να αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη μεταβαίνει στην Ιερισσό κλιμάκιο για να συλλέξει στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες πραγματοποιούνται συνεχείς έρευνες προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ότι οι δράστες δεν βρίσκονται ακόμα στην ευρύτερη περιοχή και παράλληλα εξετάζεται και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα οι δράστες, καθώς υπάρχει δυνατότητα και μέσω ταχύπλοου, αλλά και μέσω αυτοκινήτου.

Πηγή ➤ filathlos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου