Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό Αλβανού κακοποιού εμπόρου ναρκωτικών που πυροβόλησε κατά αστυνομικών.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου, ο οποίος την Παρασκευή πυροβόλησε κατά αστυνομικών, σε δύσβατη δασική περιοχή της Θεσπρωτίας. Ειδικότερα χθές σε δασική περιοχή στον Αναβρυτό Φιλιατών Θεσπρωτίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δέχθηκαν πυρά από άνδρα, ο οποίος επιτηρούσε σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα).

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιέχουν (70) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (114.106) γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Πηγή ➤ epirusgate

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου