Και ο Θεός φοβέρα θέλει - ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τργέλαφος και παροξυσμός δημιουργήθηκε κατόπιν των αποκαλυπτικών καταγγελιών των συνδικαλιστικών φορέων ότι οι αστυνομικοί ζουν και εργάζονται σε συνθήκες χωματερής υπό τον κίνδυνο ασθενειών και λοιμώξεων. Μόλις οι καταγγελίες κορυφώθηκαν με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και τις καυστικές αποκαλύψεις του αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α- ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ ΙΩΑΝΝΗ επήλθε ο απόλυτος πανικός.

Την επόμενη κιόλας ήμερα (απίστευτο;;;;;;)  καθαρίστριες και συνεργεία  <<έγλειψαν >> κυριολεκτικά την Γ Α. Δ Α. Τελικά και ο Θεός φοβέρα θέλει και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Όλα δείχνουν πως το σοκ και δέος θα συνεχιστεί μέχρι οι ιθύνοντες να καταλάβουν πως με την υγεία και την ζωή των αστυνομικών απαγορεύεται να παίζει κάνεις. ΟΨΟΜΕΘΑ.

Πηγή ➤ syma2016

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου