Νύχτα Βαρθολομαίου στη Μόρια Μυτιλήνης - Μιά γυναίκα και ένα παιδί νεκροί από έκρηξη.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός από έκρηξη, πιθανά φιάλης υγραερίου, στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη.

Από την έκρηξη έχουν σκοτωθεί μία γυναίκα και ένα παιδί, ενώ σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μιά γυναίκα και ένα παιδί.

Η φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης κατακαίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Δείτε τι μετέδωσε η ΕΡΤ Στο video ΕΔΩ

Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αγωνιώντας για την πορεία της υγείας των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά από την έκρηξη που προκλήθηκε από σόμπα υγραερίου ή από γκαζάκι.

Οπως αναφέρει το emprosnet, δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα μία γυναίκα που βρισκόταν στη σκηνή που τυλίχτηκε στις φλόγες από την έκρηξη αλλά και ένα μικρό παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπάρχουν δεκάδες μετανάστες –ως αυτόπτες μάρτυρες- άνθρωποι της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες αλλά και αστυνομικές δυνάμεις και κατά πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για να σπεύσει ντακότα να μεταφέρει στην Αθήνα τους υπόλοιπους σοβαρά τραυματίες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός!

Πίσω στη Μόρια τώρα, η αναστάτωση είναι μεγάλη καθώς πολλοί μετανάστες δεν έχουν καταλάβει το τι ακριβώς έχει γίνει από την έκρηξη και μετά και πολλοί μάλιστα έχουν βγει εκτός του κέντρου.

Η ΜΚΟ Proactiva Open Arms στη σελίδα της στο twitter ανέφερε ότι έχουν χάσει τη ζωή τους μια γυναίκα κι δύο παιδιά.




Πηγή ➤ real

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου