Τόσκας - Μαφιόζικη η οργάνωση - Ενδείξεις εμπλοκής και αστυνομικών στην συμμορία..

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στην υπόθεση της εξάρθρωσης δύο εγκληματικών οργανώσεων που προέβαιναν σε ληστείες κλοπές και διαρρήξεις σε όλη τη χώρα είπε πως έχουν συλληφθεί γύρω στα 35 άτομα , ενώ αναζητούνται άλλα 45. Πρόσθεσε ότι οι εμπλεκόμενοι..στην υπόθεση ευθύνονται για περίπου 2.000 κλοπές σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Γιάννενα, Έβρο και πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ο κ. Τόσκας, συγκεκριμένα, μιλώντας στον  ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, ανέφερε, μεταξύ άλλων, για τη δράση των μελών του κυκλώματος: «Έπαιρναν το ρευστό, έπαιρναν χρυσαφικά. Και βέβαια είχαν στη διάθεσή τους κινητά με ξένους αριθμούς, πακιστανικούς, για να μην εντοπίζονται, μέχρι και κάποια όπλα. Χθες μάλιστα έγιναν κωμικοτραγικές σκηνές: προσπαθούσαν να κρύψουν από σπίτι σε σπίτι τα διάφορα κλοπιμαία και εκεί τους περίμενε βέβαια η Αστυνομία, στο επόμενο σπίτι. Μέχρι και πίσω από πλακάκια, πίσω από διάφορα μέρη του σπιτιού, είχαν κρύψει κλοπιμαία»,

Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν  γύρω στο 1.000.000 ευρώ, περίπου 150 χρυσές λίρες, πάρα πολλά χρυσαφικά που καταμετρώνται και περίπου 60 πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών Ferrari και Porche.

«Ήταν οργανωμένοι με μορφή μαφιόζικη, όπως βλέπουμε στα έργα, με τον 'γκάπο', τον αρχηγό της οικογένειας επικεφαλής και άλλα μέλη. Ήταν και Ρομά και άλλοι, οι οποίοι είχαν ξαφρίσει πάρα πολλά σπίτια, είχαν γίνει πληγή σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας», είπε, διευκρινίζοντας ότι έχουν συλληφθεί και οι αρχηγοί της μαφίας, ενώ αναζητείται αυτός που χρηματοδοτούσε τους πληροφοριοδότες.

Καταλήγοντας επισήμανε:  «Δυστυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν και κάποιοι αστυνομικοί μπλεγμένοι μέσα, συνεχίζεται η έρευνα. Εμείς και η Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστούμε σε κανέναν».



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου