Τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς στη Ροτόντα θεσσαλονίκης - Δέκα προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Περίπου δέκα προσαγωγές υπόπτων πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά την επέμβαση που ακολούθησε μετά τους δύο πυροβολισμούς στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. συντόνισε οργανωμένη έφοδο ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων εντός της πλατείας. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τρία άτομα που τραυματίστηκαν κατά την συμπλοκή κινήθηκαν προς το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τραυματίες εντοπίστηκαν από τις αρχές και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου