Πολυτεχνείο - επεισόδεια - Αναρχομπαχαλάκηδες έκανα πλιάτσικο σε Βανάκι της ΕΛ.ΑΣ.(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤  Έκλεψαν κράνη & ασπίδες και τα ...στόλισαν σε άγαλμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ζημιές, απώλεια αστυνομικού εξοπλισμού ή εγκατάλειψη του οχήματος.

Επίθεση σε κλειστό φορτηγάκι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στη συμβολή Ζαϊμη και Στουρνάρη, με τρεις επιβάτες αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ομάδα νεαρών επιχείρησε και κατάφερε να εγκλωβίσει το αστυνομικό όχημα για τουλάχιστον 5-10 λεπτά, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούν συναδέλφους τους των ΜΑΤ, οι οποίοι με την παρέμβασή τους κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές. Ωστόσο από το φορτηγάκι εκλάπησαν δύο κράνη και δύο ασπίδες, τα οποία ...φόρεσαν σε αγάλματα της πλατείας Εξαρχείων.

eksarxeia-eklepsan-krani--aspides-kai-ta-stolisan-se-agalma


 


 


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου