H Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης - Αναστέλλει την δράση της...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Με ένα e-mail που ήρθε σήμερα το πρωί στο blog μας Η ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ σε κειμενό της εξηγεί απλά και εμπεριστατωμένα γιατί αναστέλλει την δράση της.

 Βασικός μας στόχος τα τελευταία  τρία και πλέον χρόνια , ήταν να στηρίξουμε με τον τρόπο μας  τα σώματα ασφαλείας – ειδικά την αστυνομία  - και τη δικαιοσύνη «καλύπτοντας» κυρίως τα επικοινωνιακά κενά που εντοπίσαμε ακόμα και στον συνδικαλισμό  , να βοηθήσουμε την κοινή γνώμη να ¨δει¨ πίσω από την κουρτίνα , και πέρα από την ¨ομίχλη¨, το πολιτικό σύστημα να οριοθετήσει τα όριά του , να αντιπαραταχτεί με το συμφέρον της κοινής γνώμης και να αξιολογήσει τη  χρησιμότητα του … μα το σημαντικότερο , να αναδείξουμε τη χρησιμότητα της ενημέρωσης του Πολίτη μέσα από ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ … ( διαδίκτυο , τηλεοπτικά , εφημερίδες κ.α ) καθένα από τα οποία επιτρέπει μέσα από την δική του μοναδική οπτική την θέαση των πραγμάτων .

Και ακόμα πιο πολύ … να αναδείξουμε την σημασία  του θάρρους της  τεκμηριωμένης γνώμης και άποψης που όλοι πρέπει να αποκτήσουμε.

Πολλά από αυτά που σας κράτησαν καθηλωμένους στους καναπέδες σας – προκειμένου να δείτε την εξέλιξη μέσα και από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων , μέσα από τις αναφορές των γνωστών σας πλέον sites και μέσα από τις εφημερίδες  – ήταν αποκλειστικά  δική μας δουλειά .

Μα και σε ακόμα περισσότερα – που δεν έτυχε να μάθετε – ρυθμιστές είμαστε εμείς, ( σε αίθουσες δικαστηρίων , σε διακρατικές αστυνομικές επιχειρήσεις ,σε μεγάλες συλλήψεις και εξιχνιάσεις , σε μεγάλες αποκαλύψεις ) τα 21 μέλη της ομάδας – όπου βρέθηκαν – έδωσαν ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας , ξεχώρισαν και θα συνεχίσουν να ξεχωρίζουν και να κατευθύνουν τα πράγματα .

Η επιλογή τους όμως δεν μπορούσε να είναι τυχαία για ένα τέτοιο εγχείρημα  , γιαυτό μαζί μας είναι απλά ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .

Δεν νιώθουμε την ανάγκη να μας  αναγνωρίσετε  απολύτως τίποτα … δεν θέλουμε , δεν μας απασχολεί ,  γιαυτό άλλωστε παραμένουμε ανώνυμοι .

Δεν διεκδικούμε άλλωστε καρέκλες , εξουσία , μπράβο και εύγε , δεν μας ενδιαφέρει η ανταμοιβή , η διευκόλυνση , η εξυπηρέτηση , η συναλλαγή , η κομματική διαπλοκή και ό,τι άλλο σχετικό μπορείτε να φανταστείτε … μόνο το αποτέλεσμα .

Μόνο απαλλαγμένοι από όλα αυτά – ξέραμε ότι – θα  μπορούμε να σας προσφέρουμε καθαρό και διαφανές αυτό που θέλαμε και θέλουμε …. την – κατ εμάς – σωστή κατεύθυνση και εξέλιξη των πραγμάτων .

Αυτό  όμως που μας ενώνει , αυτό που μας διατηρεί , αυτό που μας δυναμώνει είναι αυτό που πολλοί πολιτικοί μας δυστυχώς ενίοτε ξεχνούν  ….. είναι η συνείδησή μας .

Δείτε στα μάτια ένα μικρό παιδί όταν είναι δακρυσμένο , νιώσετε την μοναξιά ενός γέροντα και μιας γερόντισσας , φανταστείτε πως αισθάνεται ο άστεγος που ξυπνάει στο παγωμένο δάπεδο ένα χειμωνιάτικο πρωινό , πως νιώθει ο αδικημένος και ο περιθωριοποιημένος …. για να καταλάβετε , που οδηγούν κάποιοι τα πράγματα και γιατί , για να δείτε ποια είναι η δική τους συνείδηση .

Η Ελληνική Αστυνομία πλέον , οδεύει να σταθεροποιηθεί στη  θέση που χρόνια έψαχνε . Δίπλα στον Πολίτη και μέσα στην Κοινωνία , δίπλα στον κάθε αδύναμο και απέναντι στην κάθε αδικία , στην κάθε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , στην κάθε υποτίμηση και αποδόμηση της ανθρώπινης ύπαρξης και της κοινωνίας της.

Όπως έχουμε ξαναπεί , ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ είναι η μοναδική περίπτωση συγκέντρωσης εξουσίας στα χέρια ενός απλού ανθρώπου . ΑΥΤΟ πρέπει να το διαφυλάξουμε όλοι και να κερδίσουμε από αυτό , περισσότερα .

Γιατί όμως επιλέξαμε να αναστείλουμε την δράση μας ;

Καθίστε  καλύτερα  πρώτα !!

Όλα σχεδόν , όσα βλέπετε ότι συμβαίνουν , γύρω σας , στην κοινωνία μας , στην Ελλάδα , στην Ευρώπη , στον Κόσμο …έχουν πρώτα δεχθεί κάποια ¨επεξεργασία ¨ πριν φτάσουν στα μάτια σας .

Ξέρετε γιατί ;

Ακριβώς για να σας οδηγήσουν στα  δικά σας συμπεράσματα που βγάζετε για αυτά  και στις επιλογές που τελικά θα κάνετε  και αυτό , για να γίνουμε όλοι δεδομένοι .

Ας συγκεκριμενοποιήσουμε !!

Α- Δεν υπάρχουν σύνορα στο κόσμο . Υπάρχουν δυστυχώς περισσότερο , μόνο τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ που τίθενται από το Παγκόσμιο Εμπόριο που ελέγχεται από τις μεγάλες οικονομίες και τις συμμαχίες συμφερόντων . ΑΥΤΉ η κυριαρχία καθορίζει δυστυχώς  σχεδόν τα πάντα ανά  τους αιώνες .

Η Ελλάδα έτσι , ΔΕΝ ανήκει στην ΕΕ όπως την φανταζόμαστε , αλλά σε μια συνεργασία οικονομικών συμφερόντων  και μόνο , που δέχεται καθημερινά εξωτερικές ανταγωνιστικές επιθέσεις  . Γιαυτό η ΕΕ δεν αντιδρά στην Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο , γιαυτό η ΕΕ δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να έχει κοινή άμυνα και κοινή εξωτερική Πολιτική , γιαυτό η λύση του Κυπριακού θα προκύψει ΜΟΝΟ όταν αποτελέσει προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει μια πανίσχυρη συμμαχία οικονομικών συμφερόντων Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ    … γιαυτό χάθηκε για πάντα η αμοιβαία εμπιστοσύνη με την Αγγλία

Με βάση αυτά τα δεδομένα η Τουρκία ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗ . Η Τουρκία με τα τόσα προβλήματα και μέτωπα που έχει πλέον , μοιάζει ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ με ένα γίγαντα που απειλεί καθώς πέφτει λαβωμένος .

Β-  Μια άλλη επίσης πλάνη που έχουμε δεχτεί σαν πραγματικότητα είναι τα περί Οικονομικής Κρίσης στην Ελλάδα . Η αλήθεια είναι ότι η Ελληνική Οικονομία – που τελεί όντως σε ελεγχόμενη χρεωκοπία – απειλή να απολέσει η Ευρωπαϊκή Οικονομία την εμπιστοσύνη της ως αξιόπιστος παίκτης στην παγκόσμια οικονομική σκακιέρα

Τι σημαίνει αυτό ;;

Πως μας σώνει τελικά το ότι ,  η ΕΕ δεν θα μας αφήσει να αποτύχουμε για να μην χάσει αυτή την εμπιστοσύνη της  , ότι μας χρειάζονται παράλληλα  για να πληρώνουμε την ΔΕΗ τους την ΕΥΔΑΠ τους , τα ασφάλιστρα των ασφαλιστικών ταμείων , να αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους , τα εξοπλιστικά τους συστήματα  κ.α , μας διασώζει τελικά ΜΟΝΟ το γεγονός ότι μας χρειάζονται να λειτουργούμε ως καταναλωτικά προϊόντα τους .

Γ-  Οι διαχειριστές και υπεύθυνοι για την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια στην Ελλάδα , έχουν – έστω και καθυστερημένα  και με μεγάλη δόση , έλλειψης διορατικότητας – καταγράψει όλες τις σύγχρονες απειλές και κινδύνους που προέρχονται από ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλουν και αναγκαστικά πλέον – αφού οι απειλές και οι κίνδυνοι αυτοί συνδέονται με την ευημερία των πολιτών και την οικονομία – θα κινηθούν προς την αντιμετώπισή τους , παίζοντας ¨το κεφάλι τους ¨ εάν αποτύχουν

Γαυτούς του λόγους περιληπτικά , θεωρούμε ότι μπορούμε να έχουμε μια συνειδησιακή ανάπαυλα .

Μην ¨ξεχνιέστε ¨όμως . Μπορεί κάποιος από εμάς να είναι ακριβώς δίπλα σας .

Να είστε σίγουροι πάντως ότι ,  κάποιος από εμάς , κάποτε , θα βρεθεί δίπλα σας . Θα το καταλάβετε όταν θα δείτε τα πράγματα να ¨παίρνουν ¨ ξαφνικά  .… μια άλλη εξέλιξη  Εις το επανιδείν!!!

Υγ. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν για οποιανδήποτε λόγο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

omada.h.police@gmail.com



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου