Άκης Τσελέντης: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα.(Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Υπάρχουν δύο περιοχές στη χώρα μας οι οποίες είναι εν δυνάμει εστίες σεισμικών δονήσεων, υποστήριξε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης. Είπε χαρακτηριστικά...

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα σεισμογενής. Μπορεί μέσα σε έξι μήνες ή ένα χρόνο να γίνει μια μεγάλη σεισμική δόνηση. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι» και πρόσθεσε ότι «Η πολιτεία είναι ενημερωμένη για δύο γνωστές περιοχές που περιμένουμε μεγάλο σεισμό».

Τέλος, διευκρίνισε ότι οι μεγάλοι σεισμοί στην Ιταλία δεν επηρεάζουν τα σεισμικά ρήγματα στη χώρα μας.

Δείτε τη συνέντευξη:



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου