XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ Πολεμική μας Αεροπορία - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΑΕΤΟΥΣ των αιθέρων μας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, στον οποίο οι πιλότοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα τονώσουν το εθνικό φρόνημα και σε μικρούς και μεγάλους θα δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν τους αφανείς καθημερινούς ήρωες που συμμετέχουν σε έναν ανεπίσημο «ακήρυχτο» πόλεμο στο Αιγαίο.

Πριν από μερικές μέρες ο κόσμος άκουσε τον σμηναγό Θεόδωρο Στράλη, να καλεί όλους τους Έλληνες «να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι» κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης που ακολούθησε μόλις ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Θα ήταν λάθος και άδικο, όμως, να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον μόνο στον συγκεκριμένο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς ο Θ. Στράλης απλώς αντιπροσωπεύει όλους τους συναδέλφους του. Είναι ένας από όλους τους ιπταμένους μαχητές.


Δεν  είναι, όμως, μόνο οι «ιπτάμενοι φρουροί» του Αιγαίου αλλά και οι μηχανικοί και οι τεχνικοί στα υπόστεγα που ξημεροβραδιάζονται για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμα τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνονται  πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τα ακριτικά νησιά της ελληνικής επικράτειας, μετασταθμεύσεις αεροσκαφών για εμπλουτισμό των στατικών εκθέσεων στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις στις μονάδες καθώς και εκδηλώσεις Αερολεσχών και Αεραθλητικών Σωματείων σε Αεροπορικές Βάσεις.
Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό.

Διαβάστε πιο κάτω γιατί οι Τούρκοι ΤΡΕΜΟΥΝ την Πολεμική μας Αεροπορία!

Το οτι είμαστε τυχεροί που η Πολεμική μας Αεροπορία έχει τα ευέλικτα και πανίσχυρα Μιράζ 2000-5 είναι γνωστό τοις πάσι!Δεν το λέμε εμείς αλλά το λένε οι ειδικοί της Αεροπορίας οι Χειριστές που κάθε μέρα αναχαιτίζουν Τούρκικα Μαχητικά άκρη την άκρη του Αιγαίου !

Τελευταία οι Τούρκοι βάφουν στα Μαχητικά τους και συγκεκριμένα τα F-16 με εικόνες αγρίων ζώων ώστε να προκαλούν τρόμο όπως λένε στους Ρωμιούς …Αλλά !

Έλα όμως που κάποιοι στην Πολεμική Αεροπορία έχουν από ότι φαίνεται εκτός απο Πίστη στον Αρχάγγελο αλλά και μαύρο χιούμορ και προκαλούν «Σόκ και Δέος στα Μεμέτια όταν τα γεράκια» των Μιράζ σπάνε στο δίπλα το Μιράζ και εμφανίζεται ο Φοβερός και Τρομερός αποκεφαλιστής !!


Πάρτε μια γεύση και στείλε χαιρετίσματα στη Μάνα του Μεμέτη …Που τρέμουν γιατί αν τους πάρουν το κεφάλι δεν θα πάνε στον Παράδεισο!!!



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου