Ο καστανάς απο τη Θεσσαλονίκη που τον συνέλλαβαν 15 Αστυνομικοί - ξαναχτυπά με πλακάτ απέναντι στον Μπουτάρη (Φωτό)

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Χριστούγεννα χωρίς τον γνωστό καστανά της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να υπάρξουν.
Πέρσι έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν καμιά δεκαπενταριά αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν επειδή δεν είχε άδεια για να ψήνει κάστανα στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο λόγος είναι ότι μέχρι πέρσι χρωστούσε 140.000 ευρώ σε ΤΕΒΕ και εφορία.

Φέτος ο καστανάς αποφάσισε να κάτσει απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη και την μικρή εξέδρα που έχει στηθεί στην Πλ. Αριστοτέλους που θα "ανάψουν τα φώτα" κηρύσσοντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Στο πλακάτ που κρατούσε στα χέρια ο καστανάς έγραφε

«Ο διάσημος καστανάς. 100.000 ευρώ πρόστιμα. Πλατεία Αριστοτέλους. Δεν μου δίνουν άδεια. Δίνουν μόνο στους δικούς τους. Νοιώθω ξένος στη χώρα μου, νοιώθω ξένος στη πόλη μου».

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ tsolnaras@gmail.com



Πηγή ➤ thessnews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου