Η Κυρία της φωτογραφίας είναι η Κα Φωτίου που μας έλεγε να τρώμε γεμιστά - ΔΕΙΤΕ τις καταθέσεις, τα εισοδήματα και τα ακίνητα που έχει.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Διαθέτει ακόμα 10 ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Διατηρεί τις καταθέσεις της στο εξωτερικό, σύμφωνα με το πόθεν έσχες, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η οποία δήλωσε για το 2014 εισοδήματα ύψους 118.620,32 ευρώ.

Η κυρία Φωτίου σε 2 τραπεζικούς λογαριασμούς στην NATWEST έχει 97.113,15 στερλίνες ενώ σε 8 λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών έχει υπόλοιπο 22.849,77 ευρώ.

Μετά των 10 ακινήτων, που αναγράφονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης της κυρίας Φωτίου περιλαμβάνονται 7 διαμερίσματα, ένα εκ των οποίων στο Λονδίνο.

Τα εισοδήματα της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης το 2013 ανήλθαν σε 103.756,22 ευρώ με την ίδια να διαθέτει και ένα αυτοκίνητο 1.600 κ.ε.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Τελικά αξίζει τον κόπο να τρως γεμιστά απ' ότι φαίνεται !!! Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή