Στον δρόμο όλη η ΕΛ.ΑΣ εν όψει των Εορτών.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Περιπολίες και εμφανής αστυνόμευση είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας, μιας και ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τα περισσότερα χτυπήματα ληστών.

Αύξηση των περιπολιών από ένστολους , αλλά και από αστυνομικούς με πολιτικά, εμφανή αστυνόμευση στα εμπορικά κέντρα αλλά και στα εμπορικά καταστήματα. Αυτό είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας, καθώς ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τα περισσότερα χτυπήματα ληστών τόσο σε εμπορικά καταστήματα, όσο και σεηλικιωμένους συνταξιούχους.

Η εντολή που δόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είναι να περιφρουρούνταν με ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά της άμεσης δράσης όλα τα εμπορικά κέντρα.
Αστυνομικοί με πολιτικά και στις Τράπεζες

Επίσης, στα υποκαταστήματα των τραπεζών θα βρίσκονται αστυνομικοί με πολιτικά που θα παρακολουθούν διακριτικά και θα εντοπίζουν άτομα που σχεδιάζουν να ληστέψουν ηλικιωμένους την ώρα που θα φεύγουν από το υποκατάστημα με τη σύνταξη τους.

Οι ομάδες παραεμπορίου θα έχουν εμφανή παρουσία και στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Η Ερμού, η Αθηνάς, η Βαρβάκειος και οι γύρω δρόμοι θα αστυνομεύονται από δεκάδες άνδρες, κυρίως τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Η εντολή που δόθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής είναι ακόμα και οι αστυνομικοί που εργάζονται στις γραμματείες των τμημάτων, να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να βγουν όλοι στους δρόμους.

Η εμπορική κίνηση που αναμένεται να αυξηθεί λόγο των γιορτών είναι ο στόχος ληστών και διαρρηκτών που -αυτές τις μέρες- βάζουν στο μικροσκόπιο το ταμείο καταστημάτων. Μάλιστα η εντολή είναι να υπάρχει επαγρύπνηση κυρίως την ώρα που κλείνουν τα καταστήματα και οι ληστές γνωρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες θα φύγουν με τις εισπράξεις στη τσέπη.

Πηγή ➤ cnnShare on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου