ΣΟΚ:Πα-Τέρας υποχρέωνε την κόρη να βλέπουν πορνό και ζήταγε να εφαρμόσει πάνω του όσα έβλεπε.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Η μητέρα ήταν αυτή που κατάλαβε τις αρρωστημένες ενέργειες και δέχθηκε ξυλοδαρμό. Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για όσα υποχρεωνόταν να κάνει μια 10χρονη από τον ίδιο τον πατέρα της.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος ο πατέρας υποχρέωνε την 10χρονη κόρη του να βλέπουν μαζί ταινίες… πορνό. Στη συνέχεια αξίωνε το μικρό κορίτσι να αντιγράψει αυτά που έκαναν οι πρωταγωνιστές, και να τα εφαρμόσει στον ίδιο.

Η μητέρα ήταν αυτή που κατάλαβε τις αρρωστημένες ενέργειες του συζύγου της και επενέβη την κατάλληλη στιγμή πριν συμβεί οτιδήποτε ανεπανόρθωτο για την ψυχική υγεία του παιδιού.

Παρόλα αυτά δέχθηκε την επίθεση του μαινόμενου συζύγου και τον ανηλεή ξυλοδαρμό της προκειμένου να μην αποκαλύψει τα όσα είδε.

Την επόμενη μέρα καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αξιωματικοί της οποίας εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της περιοχής, αποφάσισαν τη συμμετοχή στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, οι οποίοι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 30χρονο άνδρα, στο αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας.

 Πηγή ➤ Tromaktiko



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου