ΦΡΙΚΗ - Ανήλικη αποκαλύπτει βιασμό από τον αδελφό της και κακοποίηση από μητέρα της.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Η αποκάλυψη έγινε όταν η 15χρονη μαθήτρια αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της σε μια καθηγήτριά της στο σχολείο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μαθήτρια από την Άμφισσα είπε στην καθηγήτρια ότι την κακοποιούσε η μητέρα της, η οποία πιθανότατα είναι αλκοολική, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν την είχε βιάσει και ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος αδελφός της.

Η καθηγήτρια ενημέρωσε το Δ/ντη του σχολείου και εκείνος με τη σειρά του την αστυνομία. Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η Ασφάλειας της Άμφισσας.

Το κορίτσι με εντολή Εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου παρακολουθείται από ψυχολόγο, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν και ιατροδικαστικά οι καταγγελίες.

Ταυτόχρονα γίνονται ενέργειες για να βρεθεί ίδρυμα που θα φιλοξενήσει την 15χρονη μαθήτρια.

Πηγή ➤ tromaktiko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου