Δείτε τον Αλβανό "ΜΑΚΕΛΑΡΗ" που απειλεί να πνίξει την Ήπειρο στο αίμα.(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτός είναι ένας από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς, αναφέρουν απόλυτα αξιόπιστες πηγές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Το όνομά του είναι Λαβντρίμ Μουχατζέρι.

Ο Αλβανός ισλαμιστής “χασάπης» εντοπίστηκε από την ΕΥΠ στη μικρή πόλη Κάτζανικ του Κοσσυφοπεδίου, μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κέντρα κατάταξης Αλβανών στις τάξεις του ISIS.

Η ΕΥΠ σε συνεργασία με την αντίστοιχη ιταλική υπηρεσία πληροφοριών, ζήτησαν να συλληφθεί ο συγκεκριμένος από τις αρχές του Κοσσυφοπεδίου, της Αλβανίας, αλλά και των Σκοπίων, κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο μακελάρης ενημερώθηκε και εξαφανίστηκε από το Κάτσανικ προς ορεινή περιοχή του Κοσσυφοπεδίου.


Στην ΕΥΠ θεωρούν ότι ο Λαβντρίμ Μουχατζέρι αντιπροσωπεύει έναν πολύ σημαντικό κίνδυνο καθώς συγκεντρώνει μια σειρά χαρακτηριστικών που τον καθιστά οιωνεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια: Είναι εμπειροπόλεμος, αδίστακτος, έχει στενό πυρήνα από περίπου 20 Αλβανούς φονιάδες που τον προστατεύουν και αποτελούν την προσωπική του φρουρά, έχει δυνατότητα να στρατολογήσει, να εκπαιδεύσει και εξοπλίσει μέσα διάστημα λίγων μηνών εκατοντάδες Αλβανούς, καθώς έχει έτοιμα τουλάχιστον δύο στρατόπεδα στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία και συνεργάζεται με τμήμα των αλβανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Έχει εκφραστεί στο παρελθόν υπέρ της έναρξης πολεμικής δράσης στην Ήπειρο. Σχετικές θέσεις του έχουν καταγραφεί από τις ελληνικές και σερβικές υπηρεσίες.

Ο Μουχατζέρι έγινε περισσότερο “διάσημος» από εικόνες του 2014 καθώς αποκεφάλιζε χριστιανούς και σιίτες και αλεβίτες στην Συρία. Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει εντάξει τον Μουχατζέρι, στον κατάλογο των τρομοκρατών από το 2014.

Οι Σέρβοι θεωρούν “άκρως επικίνδυνο» τον Λαβντρίμ Μουχατζέρι και έχουν στείλει ειδικές ομάδες πληροφοριών για να τον εντοπίσουν, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό.

Ο «χασάπης» του «ισλαμικού κράτους» εντοπίστηκε στη μικρή πόλη Κάτζανικ του Κοσσυφοπεδίου, μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κέντρα πρόσληψης τζιχαντιστών για το «ισλαμικό κράτος».

Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοια άτομα, γι΄αυτό και πρέπει η ΕΥΠ να αρχίσει να ασχολείται και με άλλα άτομα που ζουν στην περιοχή της Ηπείρου και μέσω διαδικτύου εκφράζουν κοινές θέσεις με τον Αλβανό τρομοκράτη.


Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου