ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ - Ο Άη Βασίλης άφησε το έλκηθρό του και έφτασε με πολεμικό αεροσκάφος στη Λάρισα!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μοίρασε δώρα και καραμέλες στα παιδιά.

Όχι με το έλκηθρό του αλλά με ένα phantom F4 της Πολεμικής Αεροπορίας, έφτασε στη Λάρισα ο Άη Βασίλης, αφήνοντας άφωνους μικρούς και μεγάλους.


Το phantom που προσγειώθηκε στην 110 Π.Μ, συνοδευόταν από ένα F-16.

Τα παιδιά τον περίμεναν με ανυπομονησία για να λάβουν τα δώρα τους. Έτσι και έγινε. Ο Άη Βασίλης τους έδωσε τα δωράκια τους αλλά μοίρασε και καραμέλες.

 «Ήταν ένα μεγάλο, υπέροχο, ήσυχο ταξίδι, με ασφάλεια. Φτάσαμε εδώ να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά, ώστε να έχουμε υπέροχες γιορτές και το 2017 να μας δώσει χαρά, ευτυχία και ειρήνη», δήλωσε από την μεριά του ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών.

Το Άη Βασίλη έφερε στην Λάρισα με phantom F4 ο διοικητής της 110 Π.Μ Κωσταντίνος Καραμεσίνης, ο οποίος και πιλοτάρισε το διθέσιο πολεμικό αεροσκάφος. «Μας έκανε την τιμή ο Άη Βασίλης να έρθει στη μονάδα. Άλλωστε με τι καλύτερο μέσο μπορούσε να έρθει. Έφτασε με ένα phantom F4. Ελπίζουμε μαζί με τα δώρα να φέρει αισιοδοξία για την νέα χρονιά», τόνισε ο διοικητής της 110 Π.Μ.

Αυτή η γιορτή συνδιοργανώθηκε από την 110 Π.Μ και τον Δήμο Λαρισαίων. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης που βρέθηκε στην εκδήλωση υποστήριξε ότι «ο ερχομός του ο Άη Βασίλη είναι η πραγματοποίηση της επιθυμίας των παιδιών. Ευχαριστώ την 110 Π.Μ. Αυτή η εκδήλωση δίνει ένα διαφορετικό μήνυμα από την κρίση την οποία και βιώνει η ελληνική κοινωνία».








Πηγή ➤ star

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου