ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Πυροβολισμούς δέχθηκαν Αστυνομικοί της Ομάδος ΔΙΑΣ στο Ν.Ηράκλειο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο ληστών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη γέφυρα του Νέου Ηρακλείου.

Οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας, που λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Λεωφόρο Ειρήνης 27 στην Πεύκη, δεν σταμάτησαν μετά από σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη και στο ύψος της γέφυρας του Ηρακλείου η μηχανή σταμάτησε. Ο ένας εκ των δύο επιβατών της μηχανής κατέβηκε και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος των αστυνομικών χωρίς ευτυχώς να υπάρχει τραυματισμός με τους δράστες να διαφεύγουν με κατεύθυνση προς το Μενίδι.

Έτσι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν αυτή την ώρα έρευνες για τον εντοπισμό τους.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου