Την πάτησε ο Κρητικός - Αγόρασε αυτοκίνητο μέσω Internet και του έφαγαν 6.500 ευρώ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 47χρονος από το Ρέθυμνο ήθελε να αγοράσει ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο ήταν προς πώληση σε αγγελία πασίγνωστου σάιτ στο διαδίκτυο, ωστόσο αποδείχτηκε απάτη
Τα χρήματα που έδωσε για να αγοράσει αυτοκίνητο «κλαίει» ένας 47χρονος στην Κρήτη κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο 47χρονος από το Ρέθυμνο, ήθελε να αγοράσει ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο ήταν προς πώληση σε αγγελία πασίγνωστου σάιτ στο διαδίκτυο.

Αφού ήρθε σε επαφή με τον άνδρα που το πουλούσε, έβαλε τα χρήματα που συμφώνησαν στο λογαριασμό που του δόθηκε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 47χρονος κατήγγειλε ότι στις 15 και 16 Δεκεμβρίου έβαλε στον λογαριασμό συνολικά 6.500 ευρώ, όπως αρχικά είχαν συμφωνήσει χωρίς μέχρι σήμερα να έχει παραλάβει το όχημα.

Όταν έφτασε η ώρα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προκειμένου ο Ρεθεμνιώτης να παραλάβει το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Ο 47χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι έπεσε θύμα απάτης, έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα που ανάρτησε την αγγελία και πούλησε... αέρα κοπανιστό για 6.500 ευρώ.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου