Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ "πρεζέμποροι" που μετέφεραν 1 κιλό την πρέζα στον προφυλακτήρα του ΙΧΕ.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ποσότητα 755 γραμμαρίων ηρωίνης μετέφεραν δύο άτομα με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και προοριζόταν για την αγορά της Κρήτης.

Για τη σύλληψη τους οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση χθές (29/1) το πρωί, κατά την οποία εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στα Χανιά, ένας 37χρονος και ένας 27χρονος, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μόλις είχαν φθάσει στο νησί με πλοίο της γραμμής.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα. Στην έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στην εσωτερική πλευρά του εμπρόσθιου προφυλαχτήρα και κατασχέθηκαν, τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 755 γραμμάρια ηρωίνης. Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος και ο 27χρονος, είχαν εισάγει στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης από τη Βουλγαρία, ενεργώντας κατ' εντολή 61χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή ➤ newsbomb



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου