Έγκλημα ΣΟΚ στη Κομοτηνή – 15χρονος Ρομά σκότωσε 6χρονο κωφό παιδί (Φωτό και Vid).



elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δεκαπεντάχρονος Ρομά, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του, είναι ο δράστης της δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του 6χρονου κωφάλαλου αθίγγανου Μεχμεταλή Σεζάλ από τον συνοικισμό της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή, σύμφωνα με επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης.

Οι ίδιες πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, είναι επίσης κωφός όπως και το θύμα και είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Σε βάρος του 15χρονου σχηματίζεται δικογραφία.

Ο εξάχρονος Μεχμεταλή Σεζάλ εξαφανίστηκε από το σπίτι του όπου διέμενε χθες το βράδυ και το πτώμα του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κομοτηνή.

Για την υπόθεση εξαφάνισής του εκδόθηκε Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, όπου σημειώνονταν τα χαρακτηριστικά του, καθώς και τα ρούχα που φορούσε την τελευταία φορά που εθεάθη.

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του παιδιού, η οργάνωση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…

Τέλος, η οργάνωση παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η ιστοσελίδα «xronos» της πόλης με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε μάλιστα το σπίτι που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου





Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου