ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ - "Μοντέλα γυμναστηρίων και επενδυτές"… στο χώρο σας με 150 ευρώ.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η οικονομική κρίση αποτελεί την πλέον σκληρή και επαχθή πραγματικότητα εδώ και 8 χρόνια! Πλήττει ιδιαίτερα τα πλέον φτωχά στρώματα και τις κοινωνικές ομάδες που κατά κανόνα ζουν σε συνθήκες περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού χωρίς πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων. Πρόκειται για σκληρή και ανελέητη διαδικασία που εκμηδενίζει και συνθλίβει τις όποιες κοινωνικές δομές «προστασίας» αυτών των ομάδων με άμεσα αποτελέσματα.

Η φτώχεια είναι μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις της πορνείας η οποία με τη σειρά της πυροδοτεί τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί στη χώρα μας ο αριθμός των ανδρών οι οποίοι εκδίδονται. Η ανδρική πορνεία σχετίζεται άμεσα με την ανεργία, τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οικονομική ανέχεια και την περιθωριοποίηση.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και ο αυξημένος αριθμός των οικονομικών μεταναστών, κυρίως  όσων βρίσκονται στη χώρα χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια παραμονής, οι οποίοι εντάσσονται στην ‘ανδρική πορνεία’ για λόγους επιβίωσης. Το «εύκολο» και «γρήγορο» χρήμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους ‘μη- έχοντες’ τα απαραίτητα για επιβίωσή, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που πλήττεται σοβαρότατα από την οικονομική κρίση και με αυξημένο ποσοστό ανεργίας.

Το φαινόμενο παρατηρείται εντονότερα στην Αθήνα όμως και στην Πάτρα υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις ανδρών οι οποίοι πωλούν το κορμί τους. Οι άνδρες «πόρνοι» παρέχουν αγοραίο έρωτα σε άλλους άνδρες ή γυναίκες με χρηματικά ή υλικά ανταλλάγματα. Κυρίως από τον χώρο των γυμναστηρίων! Οι τιμές εξαρτώνται… από την γυναίκα που είναι «απέναντί» τους! Αν θέλουν διαδικτυακό σεξ, η «ταρίφα» δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να φθάσει και τα 100 ή και 150 ευρώ για όλο το βράδυ. Αν ο «πελάτης» είναι άνδρας… τα «μοντέλα» - καλογυμνασμένοι άνδρες ζητούν και 200 ευρώ.

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου