Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη - άνδρας βρέθηκε κατακρεουργημένος μέσα στο σπίτι του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας και οι δράστες, αφού τον κατέσφαξαν με μαχαίρι, διέφυγαν με το αυτοκίνητό του το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη του.
Ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο σε περιοχή της Πιερίας, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Όμως, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν η τοπική Αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι στην περιοχή του Πέλεκα φλεγόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη από τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος και διαπίστωσαν ότι κατοικούσε στον Παράδεισο Κατερίνης.

Όταν, όμως, έφτασαν στο σπίτι του 65χρονου, βρήκαν το κατακρεουργημένο πτώμα του! Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Κατερίνης που εκτιμά ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας και οι δράστες, αφού τον κατέσφαξαν με μαχαίρι, διέφυγαν με το αυτοκίνητό του το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη του.

Στο σπίτι του θύματος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν αν και τι έχει κλαπεί παίρνοντας καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός του. Συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που ερευνά για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό του ή των δολοφόνων. Στη σορό του άτυχου 65χρονου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσα τραύματα φέρει και από πόσα όργανα προκλήθηκαν.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου