Μόρια Λέσβου: «Η διμοιρία εγκλωβίστηκε στα χιόνια, οι αλυσίδες δεν ταιριάζουν στα ελαστικά και ο τοπικός ΑΔ έδινε εντολή να μεταβούν στο ΚΦ»

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Διμοιρία της ΥΑΤ αποκλείστηκε λόγω ισχυρης χιονόπτωσης. Οι αλυσίδες των λεωφορείων δεν εφαρμόζουν στα ελαστικά και οι εντολές  ήταν να κινηθούν»….

«Διμοιρία της ΥΑΤ η οποία βρίσκεται στη Μυτιλήνη αποκλείστηκε στο κέντρο φιλοξενίας της Μόριας λόγω ισχυρης χιονόπτωσης. Οι αλυσίδες των λεωφορείων δεν εφαρμόζουν στα ελαστικά τους.

Και παρά την ισχυρή χιονόπτωση οι εντολές του τοπικού διευθυντή ήταν οι διμοιριες να κινηθούν για το Κ.Φ. Μόριας με κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων».

Πηγή ➤ nantiareport-ΜΑΧΙΜΟΙ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου