Σκληροί κακοποιοί απο την πρώην Σοβιετική Ένωση και Ρομά μέλη των δύο συμμοριών που σηκώνουν χρηματοκιβώτια.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το σύνολο των ερευνών για την εξάρθρωση των δύο διαφορετικών συμμοριών που χτυπούν επιχειρήσεις στα δυτικά και τα βόρεια προάστια της Αττικής για να «σηκώσουν» τα χρηματοκιβώτια ανέλαβε πλέον το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής.

Οι επιθέσεις των δύο εγκληματικών οργανώσεων, η μία αποτελούμενη από Ρομά και η άλλη από ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ενωση, έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις Αρχές, καθώς η δραστηριότητά τους εκδηλώνεται μέρα παρά μέρα, με στόχο μεγάλες εταιρίες και βιομηχανίες.

Οσον αφορά τη σπείρα, η οποία αποτελείται από επικίνδυνους κακοποιούς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν πραγματοποιήσει την αιματηρή ληστεία στις εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας Υφαντής, όπου τραυματίστηκαν δύο μέλη της οικογένειας. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», ο ένας από τους ληστές που είχαν εισβάλει την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Πετρογκάζ, στην περιοχή του Ασπροπύργου, και κρατούσε υποπολυβόλο καλάσνικοφ, έχει ίδια σωματοδομή με τον κουκουλοφόρο που είχε «χτυπήσει» στην Υφαντής κρατώντας καλάσνικοφ.

Αυτό διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μελετώντας τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της Πετρογκάζ, σε συγκριση με όσα είχαν καταγράψει οι κάμερες στις εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Μάλιστα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά την εξάρθρωση της άγριας συμμορίας και δεν αποκλείονται ακόμα και εκπλήξεις, καθώς είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο οι ίδιοι άνθρωποι να είχαν οργανώσει τη μεγάλη ληστεία -και το... άδειασμα 70 θυρίδων- σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον Μάρτιο του 2016!

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου