Η φωτογραφία που δεν θα παίξει κανένα κανάλι - επενδυτές σηκώνουν λεφτά από ΑΤΜ...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το τελευταίο διάστημα παρατηρούσαμε να σχηματίζονται ανθρώπινες ουρές από ΛΑΘΡΟμετανάστες, έξω από τις τράπεζες της Μυτιλήνης στα ΑΤΜ.

Οι επενδυτές έχοντας ανά χείρας τραπεζικές κάρτες έκαναν αναλήψεις μετρητών.

Δεν γνωρίζαμε ποιος φορέας ήταν αυτός, ο οποίος πίστωνε τους σχετικούς λογαριασμούς, για να κάνουν τις αναλήψεις οι επενδυτές.


Στην απορία μας αυτή, ήρθε να προστεθεί και η ανακοίνωση από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα, ότι πολύ σύντομα θα σταματήσουν τα σισίτια στα HotSpot που φιλοξενούνται μετανάστες στοςυ οποίους θα δίνεται μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ!!!

Πηγή ➤ lesvosnews



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου