ΚλΕΙΣΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης - Αποκκολάται ο πάγος από τα σύρματα! Ανοιχτό το Πορθμείο.(Φωτό).

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κλειστή θα παραμείνει η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου τελικά και στα δύο ρεύματα. Η ισχυρή χιονόπτωση έχει περιορίσει την ορατότητα, ενώ όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr ο πάγος από τα σύρματα της Γέφυρας αρχίζει να σπάσει και να πέφτει στα αυτοκίνητα. Ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στην πλευρά της Αιτωλίας.

Όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για την ασφάλεια της κυκλοφορίας, τότε θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.


Στο μεταξύ "χάθηκαν" τα διόδια του Ρίου στην Πατρών - Κορίνθου από την χιονόπτωση που δεν έχει σταματήσει από το πρωί στην Πάτρα με αυξομειώσεις. Το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου είναι ανοιχτό.


Η Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας όπως μεταφέρει ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας στο tempo24.gr,  βρίσκεται σε επιφυλακή με όλες τις υπηρεσίες της σε όλα τα οδικά δίκτυα να παραμένουν για να καθαρίζουν τους δρόμους.

Η ισχυρή χιονόπτωση και στην περιοχή της Αιτωλίας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία.






Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου