Τέλος στα σενάρια - Καμία μείωση στους μισθούς του προσωπικού των ΕΔ και των ΣΑ - ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΕΘΑ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το ΥΠΕΘΑ κατηγορηματικά απάντησε ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις αποδοχές των στελεχών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας βάζοντας τέλος στα
όποια διαδιδόμενα σενάρια περί του αντιθέτου.

Το υπουργείο τονίζει ότι έχουν ήδη κατατεθεί τα ισοδύναμα μέτρα που απαιτούνταν για να μην υπάρξει καμία αλλαγή επί το χείρω στους μισθούς των στελεχών.

«Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά μήπως γίνει κατανοητό. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που του αντιστοιχούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Ήδη προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2017 η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και όλες τις κατηγορίες μισθωτών που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και επομένως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά αλλαγή στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το νέο μισθολόγιο δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα μισθολογικών προαγωγών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, περιλαμβάνει τα οικονομικά κλιμάκια που θεσμοθετήθηκαν και δεν προβλέπει καμιά απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και αποστράτους.»


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πηγή ➤ pronews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου