Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη – Μάνα και γιός θυσιάστηκαν στον βωμό της ασφάλτου.(Φωτό).

elas-lyste


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών, με θύματα μία 47χρονη μητέρα και τον 7χρονο γιο της.


Η είδηση του θανάτου τους γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία, καθώς η 47χρονη Έλσα Αθανασιάδου ήταν πολύ γνωστή στην Αλεξανδρούπολη, αφού διέθετε επί χρόνια σχολή χορού και συμμετείχε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Όπως αναφέρει μάλιστα το ethraki.com, πλήθος φίλων και μαθητών της δασκάλας χορού γέμισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαύρες εικόνες στα προφίλ και πολλά «αντίο», ενώ παράλληλα εύχονται «κουράγιο» στο σύζυγό της.

  
Η κηδεία της 47χρονης μητέρας και του γιου της θα τελεστεί σήμερα στις 15:00, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.


Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε όταν το ΙΧ της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και τρεις πυροσβέστες.

Οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο από το e-evros.gr


Πηγή ➤ iefimerida.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου