Το κλεμμένο αυτοκίνητο του Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με μια απίστευτη έκπληξη βρέθηκαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση με το ύποπτο αυτοκίνητο έξω από το κτιριο της Τραπέζης της Ελλάδας.

Σοβαρή αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Πέμπτης ένα «ύποπτο» αυτοκίνητο που είχε παρκάρει κοντά στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας.

Το αυτοκίνητο  προκάλεσε την περιέργεια του αστυνομικού που φρουρούσε την Τράπεζα της Ελλάδος, ο οποίος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζητώντας στοιχεία με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας.

Διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απασχολούσε την αστυνομία, γιατί έχει δηλωθεί κλοπή γεγονός που προκάλεσε αμέσως την κινητοποίηση των αρχών, οι οποίες απέκλεισαν την οδό Ομήρου. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ελέγξει αν είναι το αυτοκίνητο είναι παγιδευμένο.

Τελικώς, όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο ήταν καθαρό.

Ο αριθμός της πινακίδας οδήγησε στον πραγματικό ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος το είχε δηλώσει ως κλεμμένο και έσπευσε στο κέντρο της Αθήνας για να το παραλάβει.

Εκεί ωστόσο οι αστυνομικοί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη. Όταν τον ρώτησαν το όνομά του, ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. τους είπε ότι ονομάζεται... «Στουρνάρας».

Όπως ήταν επόμενο, οι αστυνομικοί ξέσπασαν σε γέλια.

Προφανώς, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ ουδεμία σχέση έχει με τον κεντρικό τραπεζίτη.

Πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου