Μια εικόνα χίλιες λέξεις.....Οι συνθήκες που εκτελεί υπηρεσία το κατώτερο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.,θα έπρεπέ να προβληματίσουν την ηγεσία της Αστυνομίας...



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια εικόνα χίλιες λέξεις από Αστυνομικό που σήμερα εκτέλεσε την υπηρεσία του, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες:

 Επί 8 ώρες στους 3 βαθμούς μέσα σε όχημα της Υ.Κ.Α που δεν λειτουργεί μήνες τώρα, χέρια και πόδια παγωμένα, 8 ώρες να βλέπω τα χνώτα μου, ένδοξη ελληνική αστυνομία που σέβεσαι τους συναδέλφους σου και δίνεις σημασία σε κάθε γραπτό τους παράπονο.

Το παραπάνω ερχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κατώτερο προσωπικό κατά την εκτέλεση τον καθηκόντων του σε υπηρεσίες της ΕΛΑΣ εντός και εκτός λεκανοπεδίου,υπάρχουν απομακρυσμένες σκοπιές σε όλη την Ελλάδα που δεν παρέχονται τα εφόδια στον αστυνομικό να εκτελέσει τα καθήκοντα του πχ αυτοκίνητο η σκοπιά η αλεξίσφαιρο με αποτέλεσμα να γίνετε προβληματική η εκτέλεση αυτών ,όπως και να τίθεται σε κινδυνο η σωματική ακεραιότητα αυτού που τα εκτελεί.

Υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα με την νόσο των λεγεωνάριων,πληροφορούμαστε ότι σε κάποιες υπηρεσίες αστυνομικοί για να πληρώσουν την καθαρίστρια έβαζαν-βάζουν λεφτά από την τσέπη τους,ο αμίαντος σε αστυνομικά κτίρια,σε καποια υπηρεσία στην βόρεια Ελλάδα εδώ και 20 μέρες δεν έχει πετρέλαιο, περιπολικό-σκοπιά στην συμπρωτεύουσα σε κεντρικότατο σημείο έχει γίνει ''τουριστική ατραξιόν'' πέραν της παρεμποδίσεις της κυκλοφορίας.

Αυτά και άλλα μικρά η μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας καλούνται να διαχειριστούν οι αρμόδιοι επιτελείς,την νέα χρόνια που ερχεται χωρίς να έχει συμβεί αυτό στο βαθμό που θα επιθυμούσαν και οι ίδιοι μέχρι σήμερα πέραν της προσπάθειας που πιστεύουμε ότι καταβάλετε.
 Με ένα συνδικαλιστικό κίνημα που προσπαθεί άλλα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αναδεικνυει τα προβλήματα και να τα μεταβιβάζει στην διοίκηση για λύσεις όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία,  

ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου