Καθαρίστρια τηλεφωνούσε σε αστρολόγους και… χρέωνε το ΤΕΙ!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ζημιά άνω των 2.000 ευρώ προκάλεσε στο ΤΕΙ Κρήτης πρώην καθαρίστρια, η οποία κάθε Σάββατο για αρκετούς μήνες έμπαινε στο παράρτημα Χανίων στη Χαλέπα και τηλεφωνούσε σε αστρολογικές γραμμές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2011, όταν το προσωπικό του εργαστηρίου τηλεπικοινωνιών έπιασε τη γυναίκα επ’ αυτοφώρω ένα απόγευμα Σαββάτου να τηλεφωνεί και κάλεσε την αστυνομία.

Η διοίκηση του ΤΕΙ υπέβαλε μήνυση, η οποία συζητήθηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο αθώωσε την κατηγορούμενη με το σκεπτικό ότι δεν διαταράχτηκε η λειτουργία του ιδρύματος.

«Αισθανόμαστε απροστάτευτοι» δήλωσε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ευάγγελος Καπετανάκης, διαπιστώνοντας πως υπάρχει νομικό κενό στο θεσμικό πλαίσιο σε ό,τι αφορά στην παράνομη είσοδο σε δημόσιους φορείς. Ο ίδιος απευθύνει έκκληση να συμπληρωθούν οι νόμοι, ώστε να μην περνά το μήνυμα πως το ΤΕΙ και ο κάθε δημόσιος φορέας είναι ένα «ξέφραγο αμπέλι» στο οποίο μπορεί να μπαίνει οποιοσδήποτε.

Πηγή ➤ zarpanews



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου