Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες των ευρημάτων που κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου κρυβόταν η Πόλα Ρούπα.(Φωτό).


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία  τις φωτογραφίες των ευρημάτων που κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου κρυβόταν η Πόλα Ρούπα, στην Ηλιούπολη, όπου συνελήφθη τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου του 2017.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο πλούσιο ήταν το "οπλοστάσιο" της Πόλας Ρούπα.

Όπως προκύπτει αποτελείτο από δύο καλάσνικοφ και τρία πιστόλια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο Καλάσνικοφ είναι "καθαρά", ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις.

Αναφορικά με τα πιστόλια, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα είχε χρησιμοποιηθεί από τον Νίκο Μαζιώτη σε ληστεία τραπεζικού υποκαταστήματος, στην Κλειτορία Αχαΐας.

Σε εκείνη την περίπτωση είχε πυροβολήσει εναντίον ενός αστυνομικούς, χωρίς να τον τραυματίσει.

Το ίδιο πιστόλι είναι το όπλο που είχε μαζί της η Πόλα Ρούπα κατά την διάρκεια της απόπειρας απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία με αριθμό 3α απεικονίζει πιστόλι που βρέθηκε στην τσάντα της Παναγιώτας Ρούπα την ώρα της σύλληψής της.

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοινώσει ότι σε λειτουργία βρίσκονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσης 1014 και 10414 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131179.jpg


 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131178.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131177.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131176.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131175.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131174.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131173.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131172.jpg

 http://admin.noz.gr/Uploads/oplaroupa131171.jpg


Πηγή ➤ nooz


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου