Νέο μισθολόγιο –μισθολογικές προαγωγές-εφαρμοστικοί νόμοι -προαπαιτούμενα



ΛΥΣΤΕ blog ➤Νέο μισθολόγιο –μισθολογικές προαγωγές-εφαρμοστικοί νόμοι -προαπαιτούμενα βάση μνημονικών δεσμεύσεων ν 4336/2015 και ν4387/2016.
Μισθολογικές προαγωγές τέλος μια ιστορία με παρελθόν και χωρίς μέλλον ο λόγος απλός
Το σήριαλ με τα  ισοδύναμα που δεν βρέθηκαν ποτέ( έπρεπε να βρεθούν μέχρι 30-09-2016) με συνέπεια το πάγωμα αυτών μέχρι το τέλος τους 2018 και η ουσιαστική κατάργηση αυτών με το νέο μισθολόγιο που είναι προ των πυλών.
Για μια ακόμη φορά σαν συνδικαλιστικό κίνημα πιαστήκαμε απροετοίμαστοι κάποιοι θα πουν δεν το ξέραμε κι όμως κύριοι το γνωρίζαμε από το 2015(ν4336/15) η ψήφιση ΝΕΟΥ μισθολογίου στα ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ προβλέπεται από τότε και είναι στα λεγόμενα προαπαιτούμενα που συζητά και διαπραγματεύεται η κυβέρνηση αυτό το διάστημα δλδ για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές προαπαιτούμενο όπως και πολλά αλλά είναι η παρουσίαση-ψήφιση ΝΕΟΥ μισθολογίου για τα ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ.
 Όλοι μιλάμε και συζητάμε για την μείωση του μισθολογικού-συνταξιοδοτικού κόστους που μπορεί να επιτευχθεί με μειώσει αποδοχών που θα προβλέπονται σε ένα νέο μισθολόγιο το οποίο φέρνει αυτόματα  μείωση στις συντάξεις που είδη προβλέπετε νέος τρόπος υπολογισμού-μείωση με τον ν 4387/16 και την υπαγωγή στο ΕΦΚΑ από 01-01-2017.
Με την υπαγωγή στον ΕΦΚΑ αυτόματα σταματά το ΓΛΚ του κράτους να εκδίδει πράξεις συνταξιοδοτήσεις και όλα αυτά περνάνε στον νέο φορέα ο οποίος κατά γενική ομολογία υπηρεσιακών παραγόντων δεν είναι έτοιμος και θέλει πλήθος τροπολογιών και Προεδρικών Διαταγμάτων ώστε να καταστεί λειτουργικός.
Τι κάναμε για όλα αυτά…. Κάναμε όλα αυτά που περιμένουν από το συνδικαλισμό οι συνάδελφοι μας, έχουμε προτάσεις….
Για το νέο μισθολόγιο η προσωπική μου πρόταση έχει δημοσιευτεί από 18-09-2016 και σας τηνπαραθέτω Πατηστε ΕΔΩ για να δειτε το αρθρο

  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Εύαγγελος
 Μέλος Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης
Ελεγκτικής επιτροπής I.P.A.Θεσσαλονίκης
 Μέλος ΑΣΠΑ




Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου