Νεκρός ο "μπουλντόζας" - ο δήμιος του Ισλαμικού Κράτους.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είχε πάντα καλυμμένο το πρόσωπό του και κρατούσε ένα σπαθί με το οποίο εκτελούσε ή ακρωτηρίαζε δημόσια όσους παραβίαζαν τους νόμους του Ισλαμικού Κράτους. Το όνομά του ήταν Abu Sayyaf ωστόσο, έγινε γνωστός στη Δύση ως «μπουλντόζας» λόγω της μεγάλης σωματικής του διάπλασης.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail έπεσε νεκρός σε ενέδρα κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ, μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι.

 «Ο Abu Sayyaf, ήταν ένας από τους πιο τρομακτικούς δήμιους στην Νινευή. Ήταν γνωστός για το τεράστιο σώμα του και τα γιγάντια χέρια του. Ήταν από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στα προπαγανδιστικά βίντεο του Ισλαμικού Κράτους» δήλωσε ο Ιρακινός δημοσιογράφος Muhammad Yawar στο ARA News.

Μια από τις πρώτες φωτογραφίες του Sayyaf είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Ιούνιο του 2014 και τον έδειχνε να κουβαλά ένα τεράστιο οπλοπολυβόλο.

es
Τον θάνατό του επιβεβαίωσε και ο ακτιβιστής Abdullah al-Mallah, ο οποίος δήλωσε στην ARA News: «Βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Dawassah δυτικά της πόλης Μοσούλη το βράδυ της Κυριακής».


Πηγή ➤ Cnn

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...!!!

    FUCK DIRTY ISLAM AND MOSQUES...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή