Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ σκληρός πρεζέμπορας.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Κάτω Αχαΐα - Είχε πάνω του πάνω από 100 γραμμάρια ηρωίνης.

Έναν από τους πιο δραστήριους διακινητής που διέθετε σημαντικές ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στις γειτονιές της Πάτρας και τις γύρω περιοχές, κατάφεραν να βάλουν στο χέρι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών χάρη σε έναν έλεγχο που του έκαναν οι συνάδελφοί τους της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο Έλληνα να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Κάτω Αχαΐα και τον ακινητοποίησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης. Κατά την έρευνα που έκαναν στο όχημα, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός μετέφερε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 101,3 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και ο ίδιος συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου οι άνδρες της Δίωξης βρήκαν και άλλη μια μικρή ποσότητα ηρωίνης. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου