Στην εντατική ο Γιάννης Πουλόπουλος – δύσκολες ώρες για τον μεγάλο ερμηνευτή.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Από την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Πουλόπουλος νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα στην καρδιά.

Ο 76χρονος τραγουδιστής μπήκε στα επείγοντα στο Λαϊκό νοσοκομείο και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Καρδιολογική κλινική του «Ελπίς» και εισήχθη στην κλινική όπου λειτουργεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εμφραγμάτων, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και Υπομονάδα Φροντίδας Αγγειοπλαστικής.

Εν συνεχεία υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική και εισήχθη για νοσηλεία στην εξειδικευμένη Μονάδα του «Ελπίς», με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του και για την έκβαση της νοσηλείας του.

Οπως δήλωσε ο Θεράποντας Ιατρός του κύριος Γεράσιμος Γαβριηλάτος  «Ο κύριος Γιάννης Πουλόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο μας την Παρασκευή 24-2-2017, όπου του δόθηκε όλη η απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Αυτή την στιγμή ο ασθενής έχει διαφύγει τον κίνδυνο του εμφράγματος, είναι ευδιάθετος και σε καλή κατάσταση, δεδομένης της τωρινής του νοσηλείας, αναμένεται να πάρει εξιτήριο στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας».

Πηγή ➤ real

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου