Φρίκη και οργή: Πυρπόλησε και έκαψε ζωντανό 45χρονο άστεγο πατέρα - (Vid ΣΟΚ)

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μόλις πριν από μερικούς μήνες όλος ο κόσμος παρακολουθούσε άφωνος τη στιγμή που ένας μετανάστης είχε αφεθεί να πνιγεί στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Αυτή τη φορά, ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό έρχεται να βάλει την Ιταλία στο κέντρο της κακής δημοσιότητας: η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άστεγου άνδρα στο Παλέρμο.

Βράδυ Παρασκευής (10.03.2017) και ο άτυχος 45χρονος Μαρτσέλο Τσιμίνο κοιμάται σε χώρο φιλοξενίας αστέγων ιδιοκτησίας των καθολικών καπουτσίνων μοναχών. Δυο κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που ένας άνδρας, που φορά μαύρα ρούχα, κουκούλα και έχει καλύψει το πρόσωπό του με μάσκα του σκι για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του, πλησιάζει τον άστεγο.




Στα χέρια του κρατά έναν λευκό κουβά. Πλησιάζει το στρώμα του 45χρονου και του ρίχνει το εύφλεκτο υγρό, βενζίνη σύμφωνα με πληροφορίες. Ο άτυχος άνδρας ξυπνά, αλλά πριν καλά καλά προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο δράστης τον πλησιάζει ξανά και του βάζει φωτιά.

Στα πλάνα φαίνεται να φεύγει από το σημείο και να έχουν αρπάξει και τα δικά του ρούχα φωτιά!

Δείτε το σοκαριστικό video – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ


Πηγή ➤lamiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου